Tisdag!

Tjena! Idag har vi haft idrott. Vi lekte en jätte rolig ny lek! Efter skolan så dansar jag, Liv, Maja och Elvira. Idag hade vi en vikarie på dansen. Min lillasyster är lite sjuk :( Så hon ska någ stanna hemma imorgon.                                               På torsdag (valborgsmessoafton, jag vet inte hur det stavas) ska jag ha dansuppvisning med min andra dans. Jag dansar på Lasse kuhlers. Vi ska dansa på Vasa teatern och man köper biljetter för att se den. Jag är redan nervös! Men det kommer någ gå bra! Nu har jag inget mer att skriva!
HEJ DÅ!

 Min lillasyrra är lite sjuk :(
Hoppas inte hon ser ut så är sen!  
HEJ DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


FREDAG!!!!!

Heejj! Det är äntligen fredag det är så skönt! Visst är det varmt ute! På rasten låg vi och solade. Det var så skönt. Idag ska jag på Vendelas fest! Men jag vet inte vad jag ska på mej! Men jag ska någ hitta nått! Nu har jag inget mer att skriva!
HEJ DÅ!
 SÖT????????   OJ! Var den söt?   Den här kan man kalla söt!!!!


Tisdag, Onsdag, Torsdag!

Hej, efter som jag inte har skrivit på länge så får ni höra vad jag gjorde på tisdag, onsdag och torsdag nu!

Tisdag:
Idag har vi haft idrott. Det var kul. Vi körde en jätte rolig lek. Mitt lag vann hela tiden. Vi skröt lite. Men man måste ju få skryta ibland. Idag hade vi dans också. Det är bara två gånger kvar till våran uppvisning! Det ska bli jätte kul!

Onsdag:
Idag hade vi kör! Det är jätte kul för vi sjunger disney sånger! Efter kören cyklade jag, Elvira och Maja hem. Eller Maja cyklade med oss bara en bit. Snart är det körläger. Det ska bli kul!

Torsdag:
Idag har jag varit på piano. Det är jätte kul att spela! Jag har lärt mej jätte många nya låtar!

Så det var alla tre dagar (lite kort!) Nu kommer lite disney bilder!
                                        HEJ DÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


En helt vanlig Måndag

Hejsan, svejsan! Idag har vi gjort vårt sista nationella prov!!!!!!!!! JIPPI!! Idag har vi spelat basket. Det är så kul! Innan basketen var vi hemma hos min kompis Liv. Det var kul! Nu har jag inget mer att skriva! (Ett kort inlägg)
HEJ DÅ!!!
Lite bilder på Zac och Vanessa:
                        Är dom inte för gulliga!!!

Fredag!!!

Hello! Det är så skönt att det är helg! Jag och min lillasyster gick och köpte glass! Ikväll ska vi till min faster. Vi har inte gjort nått Nationellt prov den här veckan. Vi har ju bara ett kvar. Vi ska göra det på måndag. När vi har gjort alla ska vi få göra nått kul! Hmmm undra va det blir? Men det får jag ju se! Nu har jag inget mer att skriva!
HEJ DÅ!
Jag åt Cornetto! Mmmmmm


Här kommer lite fler glass bilder:
                                              
 
                   HEJ DÅ!!!!!

Hej!

Jag glömmde att skriva att jag har varit i skärholmen och köpt ett par jätte snygga skor!!!!!!!!!! (tycker jag)
Hej då!

Så ser dom ut (lite suddigt)

Namsdag!

Hej! Idag är det min namsdag! Alltså Olivia! Värdens bästa namn! Nej, jag bara skämta :)
Idag har jag varit i skolan (som vanligt.) Det är bara 34 dagar kvar till sommar lovet! JIPPI!!!!! Idag har vi varit på kör. Snart är det körläger! På körlägret har vi alltid en maskerad! I år ska jag vara djävul! Liv ska vara tiggare och Maja ska vara vampyrdrottning! Alla brukar vara jätte bra klädda! Men nu har jag inget mer att skriva!
HEJ DÅ!

Snart är det sommar! Man börjar ju se lite blommor här och där!

Första skoldan!!!!!!!!

Hello! Idag var det den första skoldan! Det är jobbigt att skolan börjar igen! Men åandra sidan så är det bara 7 veckor kvar till sommarlovet!!!!! Det är så skönt! Nu är min bästis Liv hemma hos mej! Liv hälsar: hej,hej!
Men nu har jag inget mer att skriva!
HEJ DÅ!
(Det är varmt idag)!
             SOMMAR!


GLAD PÅSK!

Hej! Nu är jag tillbaka från fjällen så nu kan jag börja skriva i bloggen igen! Igår fick jag jätte mycket gott godis!!!! Sen åt vi påsk buffe på hotellet. Det var jätte gott!!!!!! Men det värsta är att påsklovet snart är slut! Men vet ni vi har bara ett nationellt prov kvar! Det är så skönt!!! Jag vill passa på att gratta min bästis Liv hon har namsdag idag! Men nu har jag inget mer att skriva!
HEJ DÅ!


PÅSKLOV!!!!!!

Hej! Idag har vi haft det där äggsprimentet och mitt ägg höll!!! Jag är så glad gissa varför för det är påsklov!!!!
På påsklovet ska vi åka till Edsåsdalen! Så jag kommer inte kunna skriva på typ 9 dar :( Vi åker imorgon. Så jag önskar alla som läser det här GLAD PÅSK!!!!!!!!!!!
HEJ DÅ!!!!!
Jag hade ingen annan bild så det får bli den skuma kycklingen!!!!


Torsdag!

Hej! Idag har vi haft ett Nationellt prov i svenska. Det var ganska lätt. Skönt. Efter skolan hade jag piano. Efter pianot åt vi middag. Efter middagen tog jag och min lillasyster våra sparkcyklar till en park. Där var vi i typ en timme. Imorgon ska vi göra ett expriment eller som vi kallar det: äggspriment. Vi har i gruppper fått ett ägg. Det ägget ska vi släppa från andra våningen från våran skola! Man får alltså gräva inn ägget i bommul och tejpa eller göra en fallskärm på ägget (som är jätte svårt.) Och så vidare. Hoppas vårat ägg håller. Jag berätter imorgon om det gör det eller inte. Nu har jag inget mer att skriva.
HEJ DÅ!
Snart är det påsklov!!!!! Skum kyckling!

Vååååååår och första april!

Hej! Idag lurade jag många! Först lurade jag pappa och min lillasyster att jag hade jätte ont i nacken! Sen lurade jag mina kompisar att min lillasyster hade brytit benet. Sen höll det på så hela dan. Min lärare lurades jätte bra! I slutet av dan sa han att vi inte skulle ha nån slöjd imorgon utan att vi skulle springa 1 km på 6 min. Alla trodde på det! Men sen sa han april,april din dumma sill jag kan lura dej vart jag vill! Alla tyckte det var kul :) Jag är så glad! Det är jätte varmt ute och när man kollar ut ser det ut som det är sommar!!!!!!!! Det är så skönt! Snart är det påsklov! På påsklovet ska vi åka skidor. Det ska bli kul! Idag hade vi ingen kör (skönt.) Nu har jag inget mer att skriva. Jo, en till rolig sak har hänt min kompis har kommit inn på kulturama!
HEJ DÅ!!!
Mmmmmmm, God påsk-tårta!

RSS 2.0