DANSA YEEE

Idag börjar dansen! Sååå kul :D Har längtat hela sommaren ;)
Idag hade vi sång på morgonen och vi ska bara vara typ 9 st i gruppen, så det blir mysigt! I vanliga fall brukar man vara 20... och det är mindre mysigt.
 
This is me today :) Jag gillar min tröja ;)
Ha det gött!

Valpar är liksom söta


Visst ser den här lillla korven ut som Chico? Men om sanningen ska fram så är det Chicos... kusin.... fast dom har samma mamma? Men alltså pappan är Chicos morbror (?). Okej, vi behöver inte gå in på detaljer. Obs! Det är ingen riktig fågel som den lilla korven står på.

Här kommer en bild på Chico för att visa hur lika dom är!

Nu är valpen (som inte är Chico) mycket äldre än Chico var på den här bilden. Men aja, ni förstår! Fast det finns en skillnad... Chico var liiite sötare ;)

Ha det gött!


nu drar allting igång igen, vet du det?

Hejsan!
Idag har vi haft skola, konstigt egentligen. Imorgon börjar dansen :D Det är jag jätteglad för! Är jättesugen på att dansa... Har typ inte gjort det på hela sommaren :S
Ha det gött!


Legoland

Nu har vi varit på hotellet i några timmar... Riktigt nice ;) Jag har tagit med med Paddan (iPaden) så jag kan inte ladda upp bilder :( Och så har jag glömt kameran... Opps. Inte bra. Aja, ni får höra det i ord sen ;) Eller så snor jag mammas kamera :) mohaha! Oj, nu hör jag åska, oj! Där kom en blixt. Hoppas det inte regnar imorgon! Ha det lika bra som jag!

A normal day

En normal dag, en rolig dag faktiskt! Här är jag idag...

Allt för mej :)


Legoland :)

Har kanske glömt att berätta detta på bloggen... Men jag ska till Legoland i helgen, med mina kusiner, min morbror och min familj. Vi ska bo på ett hotell som ligger mitt i legoland, så det blir nice. Jag åker på fredag eftermiddag och kommer hem söndag på kvällen någon gång. Det kanske inte blir så mycket bloggning. Det finns internet på hotellet, så få se om jag tar med iPaden eller bärbara... Om det blir min lilla Padda kommer det bli bildlöst. Aja, det visar sej! Det ska i alla fall bli super! Och jag har sett att det inte bara är små legotåg för barn på legoland, utan några bergochdalbanor och vattengrejer... Sen fanns det någon grej som kallades "roboten". Man åker två och två, man bestämmer själv hur man vill åka. Jag ska nog prova på tre loper... Det blir bra ;)
Ha det gött!

Min söta kusin (som vi ska åka med) vet inte om att vi ska dit. Och han är heeelt galen i lego :) Han fyller år när vi ska åka, på fredag. Så det kommer bli en skit bra överraskning!

Nu börjar det igen

Ska snart möta Elvira, sen börjar vi vår långa färd till skolan... Fast inte riktigt än, för jag måste slänga in ett inlägg ju! Så här har ni det.

Jag och Elvira på vår långa färd igår ;)

Måndag... Nej, idag är det tisdag :D

Just nu sitter jag och kollar ut genom fönstret, så roligt liv har jag ;) Snart ska jag kolla på PLL (pretty little liars). Har börjat kolla på det igen, ganska bra :)
För övrigt har det varit en helt vanlig skoldag... Fast iinte helt eftersom vi inte kommit igång riktigt. Aja... Ha det gött!
 Ett gulligt får utanför vår dörr... på Gotland :)

Var tvungen att slänga in en bild på PLL flickorna... Hehe, vad töntigt det lät...

Bloggning kommer...


MIKA


Det här är jag (är det?) och min sommarkanin Mika. Jag älskar henne, för hon är liiten och söt... Jag gillar små och söta saker ;) Men nu har hon blivit stor och... stor. Så nu gillar jag henne inte längre. Nä, jag bara skoja (gjorde du?). Men det är sorgligt när små saker blir stora...

DAGENS-HEMMA-SLAPP-OUTFIT

 
Japp, så här ser jag ut idag. Idag har jag bakat...Och haft lite kusiner och syskon här :D 
Allt jag hade att skriva!
Ha det gött! 

Stockholm är staden som är... bäst

Snart ska jag, mammilita och den lilla åka in till stan och kolla på någon utomhus konsert och kolla. Den har nog med kulturfestivalen att göra :) Vi ska desutom äta middag inne i staden... Vilket erbjudande ;)
 Hehe, lägger ut en gammal bild eftersom att jag har bärbara datorn... som inte har några bilder. Juste! Kanske ska berätta vems hund det är... Det är... Amandas lilla Selma <3 Men nu måste jag tydligen sluta!

Booooooowling

Idag har vi bowlat på BOWL-O-RAMA :) Våra mentorer bokade en hel hall till oss. Så vi blev indelade tre och tre. Och jag blev med Elviris och Coris :D Jag kom tvåa, väldigt viktig information ;) Efter bowlingen åkte  jag, Leila, Anna, Elvira och Amanda till Åhlens och köpte några hörlurar. Sen fikade vi :) Mumms...

Ha det gött!


Bild på lilla mej från Malta... Ja, jag ser ganska liten ut här...


Första dagen på den där grejen

Hej gött folk!
Idag var första dagen på skolan :/ Japp, ni hörde rätt. Vi började idag :( Det gick bra... Men det roligaste var att äta på Max efter :D Efter Max åkte jag och Elvira hem och flummade på tunnelbanan. Flummet är igång ;)
 Bilden föreställer.... Eller alla kan nog se vad den färeställer. Jag kan säga att det är på Gotland i alla fall. Vet inte varför den är här... Aja, hehe ;)

Malta, del 1

 <3
 
 Maja & Liv :) <3
 Tre gubbar som kollar på den fiiina utsikten ;)
 Rummet där jag och Liv sov :)
 Liv och Jennifer <33
 Hotellet vi bodde på heter: THE BUGIBBA HOTEL... älskar det namnet :D
 Naglarna som Matilda gjorde på oss :)
 Liv, Jennifer, Alisa och jag  :D <333
 Matilda :) <3
 Fiint...
Japp, det var del 1. Inte så många bilder, jag vet. Men att ladda upp en bild tar år. Så orkar inte ladda upp mer. Ni får nöja er med detta så länge!
Ha det gött!

ung08

Hallu! Idag har jag varit på ung08 som ni ser på the rubrik ;) Jag åkte dit med Liv och vid plattan mötte vi Jossan och Isolde.... Sen träffade vi Fanny, Cora och Amanda. Så var vi med varandra och hade så kul, så kul :) Träffade många från skolan också :)
Imorgon börjar skolan och jag tycker inte att det ska bli så tråkigt som alla skriver på facebook.
Ha det gött!

Haha... Den här bilden tog jag när vi satt i en båt på Malta. Jag har gjort hjärtat själv (stolt) :P

Hej världen

Nu har jag kommit hem kära ungdomar :) Och det är skööönt! Det kommer bli jättemycket bloggning och ni kommer få se Malta bilder :) Jag kommer dela upp bilderna i del 1, del 2, del 3, osv. Då blir det lättare för er att komma ihåg hur vackra vi var på Malta! ;)
Ha det väldigt gött!

En bild jag tog på en lååång och jobbig bilresa ;)


två dagar hemma

Jag och mamma är i Stockholm måndag, tisdag eftersom att jag ska få tandställning imorgon (tisdag) :S Jag är inte så nervös, men jag är rädd att jag kommer se ut som en huvudlös ko eller något sånt ;)
Det känns jättekonstigt att helt plötsligt kunna åka tunnelbana, fast det känns lite farligt. Ett tåg under jorden liksom! :)
Visar aldrig mina tänder på bild eftersom jag ser ut som en liten mini mupp, hehe. Men jag tänkte bjuda på det eftersom jag får tågräls på tänderna imorgon. Haha, man behöver inte åka tunnelbana längre! Man kan åka på mej!!!
Ok, ni märker nog att jag har brist på min social-halt.

RSS 2.0