Hej!

Sorry att jag inte har skrivit på flera dagar. Men nu ska jag förklara lite:

Måndag: Sista basket träningen!

Tisdag:  Vanlig skoldag. Ganska tråkigt.

Onsdag: Varit och kollat på Kulturama! Det var jätte fint. Jag har ju varit där innan! Men jag fick se lite mer. Vi gjorde sushi på hemkunskapen. Det var jätte kul! Vi hade matte tävling jag kom typ 2 av 20!

Torsdag: Idag var jag på piano=jättekul!

Imorgon ska jag på Livs fest! Det ska bli jättekul!!!!!!!

Våran Sushi såg ungefär ut så här. Fast lite snyggare!
HEJ DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Imorgon börjar skolan!

Heejj!!! Idag har jag och mamma varit i Gamla Stan och promenerat. Vi kollade ju lite i affärer. Sen köpte jag en present till Liv. Hon fyller år. Jag tänker inte säga vad det är för hon kommer nog läsa det här. Men jag kan säga det efter festen. Imorgon börjar skolan! Det är inte jätte jobbigt för vi slutar ju snart men ändå. Den här veckan fick vi vår sista läxa för terminen. Nu har jag inget mer att skriva!



Fredag= Ledigt!

Hello! Idag ska mina kusiner koma hem till oss. Det ska bli jätte kul. För vi brukar alltid ha så kul ihop. Vi ska grilla spett. Det är väldigt dåligt att det är så dåligt väder just idag. Men jag hoppas det blir bättre. Jag har faktist inget mer att skriva.
HEJ DÅ!!!!!!!!!!!

Här kommer lite djur bilder. Varför vet jag inte kanske för att djur är söta. Ja,ja i alla fall här kommet lite djur bilder:
Lite suddig bild, det är en delfin.    Söt och cool!   Häftig! Gulllliiiigt!  Fin färg!   Den ser lite ledssen ut!   Den här bilden var lite roligare!    SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Coool!    Äter den?   Nämen guuud va söt!!!!!    Tigrar är så coola!

Torsdag=Ledig!

Idag har jag varit och köpt blommor med min familj. Det var inte så jätte kul. Men det blev fina blommor. Sen var jag och kollade efter skor. Det blev tyvärr inget :( På kvällen var vi och firade min bror. Han fyller 23. Vi åt jättegod tårta. Sen kollade vi lite på tv. Jag är jättetrött. Eller inte så jätte. Men jag är trött. Jag gick typ upp klockan åtta. Det är tidigt för mej (på helger.) Men nu ska jag lägga mej och läsa.
HEJ DÅ!!!!!
Cool tårta va!!!!!!!!!!!!


Redan Helg?!!?!!

Hej! Det känns som det är fredag. Kanske för att jag har en lång skön held framför mej. Ok. Inte så lång. Bara fyra dagar men det är i alla fall nått! Vi slutade faktist så tidigt som 12:30! Den här dagen skulle alla som skulle börja på blommens va med sina blivande klass kamrater på blommens. (lita lång mening) Men jag ska ju börja på Kulturama. Såååå jag och två till fick vara kvar på skolan och göra roliga grejer. Det var som en ledig dag! Och så slutade vi så tidigt! Skön dag! Efter skolan gick jag, Isolde, Jossan, Vendela och Elvira hem till Elvira. Sen gick vi hem till mej och åt melis. Jag är lite ledsen för jag hittar inte min roliga boll som jag köpte på Tom Tits. Men jag ska leta tills jag dör!!! Ok kanske inte tills jag dör men länge! Nu har jag inget mer att skriva.
HEJ DÅ!!!!!!!

I helgen ska jag festa   Eller kanske inte jag ska nog mest slappa!!

Beyonce!

Jag har glömmt beräta att jag var på beyonce konsären i globen förra veckan! Det var skit häftigt. Hon har typ världens bästa röst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      BEYONCE!!!!!

En väldigt skön tisdag!!

Tjaba! Idag var vi på Tom Tits!!! Det var jätte kul! Fast det var några ungar som trängda sej hela tiden! Men vi struntade i dom. Men annars var det en toppen dag!! Sen kom Liv hem till mej. Vi hoppa studsmatta och vi gjorde en liten musikal. Det var jätte kul. Man kan sammanfatta hela tisdagen med två ord: ROLIG DAG
Dom här två sakerna köpte jag på Tom tits!


Måndag!

Tja! Vet ni vad min klass ska göra imorgon. Det kanske är lite svårt att gissa. Vi ska till Tomtitts!!!!!! Det ska bli så kul! I helgen var jag på grönan med mina kompisar. Det var jätte kul!!!!! Jag åkte inte Insane, det skulle jag aldrig våga. Men jag åkte släng gungen, vilda musen, kvasten, stora berg o dal banan, flygande mattan, kärleks tuneln och mycket mer! Det var skit kul!!!!!!  En sak till: Idag var jag på basket. Det var roooooligt. Nu har jag inget mer att skriva.
HEJ DÅ!
Jag åket inte Insane. Om jag skulle åka den skulle jag nog se ut så här: 


Kulturama!!!!

Jag har kommit in på Kulturama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag har inte sagt att jag har sökt in. Det var för att jag inte ville att alla skulle veta om jag inte kom in. Men jag kom in!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag är så glad!!!!


Måndag!

Hello! Idag har jag haft utväcklings samtal! Det gick jätte bra!
Jag längtar till lördagen. För då ska jag och några kompisar till Grönalund! Det ska bli så kul!
Idag var jag på basket. Det var bara jag och Jossan. För Liv och Irma var typ lite sjuka. Nu har jag inget mer att skriva!
HEJ DÅ!


Torsdag!

Hello! Idag har det varit en helt vanlig torsdag. Jg blev klar med mitt tema arbete. Skönt!
Imorgon är det blommens dagen. Det är som en ledig skoldag. Vi får köpa godis och sånt sen får vi god mat! Imorgon ska jag, Liv, Maja och Elvira på körläger. Det ska bli kul. Det kommer vara en maskerad. Då ska jag vara djävul. Min lillasyrra ska med. Det ska bli kul! Nu har jag inte så mycket mer att skriva!
HEJ DÅ!

Dåligt väder

Heejj! Jag sa ju att jag skulle ha sommar kläder på mej idag. Men det går ju liksom inte kolla på vädret. Det är ju ganska regnigt! Just när skolan börjar blir det regn! Det är typiskt. Jag ska bara säga att Maja vann. Ja den här tävlingen där man skulle gissa vad det var på bilden (kolla förra inlägget). Överaskningen var att man skulle få en kram. Jag hade fottat min handflata. Lite svårt kanske. Men hon vann. Nu ska jag göra lite läxor.
HEJ DÅ!
 Dumma regn!


Söndag

Heejj! Det känns som jag har varit borta från skolan jätte länge. Men imorgon börjar den igen! Imorgon ska jag ha på mej nått sommrigt! Jag vet inte vad. Men jag trår jag vet? Nej eller jo. Eller jag vet inte. Fast jag trår jag vet. Vad ska jag mer skriva? Ooo jag ser en luft balong. Som är gul och som det står NOKIA på. Inte så viktigt. Men jag skrev det i alla fall. Nu har jag inget mer att skriva. Det här inlägget var inte så kul. Men,men.
HEJ DÅ!
Den som kan gissa va det här föreställer får en överaskning!!!!!!!!!! En ledtråd: jag har tagit kort på det själv! Mer än så säger jag inte!
HEJ DÅ!

Fredag=Ledigt=Skönt!

Hello! Igår hade jag dansuppvisning på Vasa teatern!!! Det var jätte kul! Förutom att vi fick sitta och vänta i våran loge i tre timmar! Men vi hade kul vi lekte och sminkade oss! Vi kollade på en brasa också. Men inte så länge. Min lillasyrra är frisk igen :) Visst är det varmt ute! Vi har plockat fram sommar kläderna. Igår såg vi på film i skolan! Vi såg:
. Jag hade redan sett den men det var kul att se den igen! Sen hade vi musik. Sen åt vi korv med bröd. Sen slutade vi tio i tolv! Snacka om skön dag! Nu har jag inget mer att skriva!
HEJ DÅ!
 Jag kunde inte låta bli att lägga inn en bild på en maj-brasa!

RSS 2.0