Hej!

Sorry att jag inte har skrivit på typ flera år! Men min dator har inte funkat :( Men nu funker den! Det var bra att Magnus vann på Lets dence! Han var bäst!!! Idag har vi varit i Gröndalskyrka. Vi gick påsk-vandring! Det var jätte kul! Det var bra för man fick godis! Vi hade ett Nationellr prov. Det gick bra! Det var det sista matte provet!!!!!!!! Sen gick vi till blommens där hade dom en uppvisning som handlade lite om kläder. Dom spelade och sjöng också. Min lillasyster fyllde år igår! Hon fick benvärmare av mej. Sen fick hon en mobil! Nu har jag inget mer att skriva!
HEJ DÅ!!!!!!


Magnus!

Hej, jag ville bara säga att det var jätte bra att Magnus kom till final!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alltså i lets dance! Jag kanske ska gå på genrepet nästa vecka. Vem röstar ni på?
Dom är bäst!!!!!


Söndag!

Hej!
Igår var jag och såg på Sune musikalen! Jag var där med min mamma, lillasyster och Liv. (Liv är min bästis)
Den var bra. Lite skum men bra! Mina kusiner sovde över oss hos. Dom är 3 och 5. Det var kul! Snart ska jag till min dans. Min dans lärare var med i Sune musikalen! Det är tråkigt väder ute! Det snöar typ? JAG LÄNGTAR TILL SOMMAREN!!!!!! Det är några blommor ute i våran trädgård :) Nu har jag inget mer att skriva.
HEJ DÅ!

Fredag!!!

Hello!
Sorry att jag inte har skrivit på ett tag! Igår var jag sjuk :( När jag var borta hade dom inget Nationellt prov. Tur! För annars behövde jag göra det själv. Idag fick vi läxor. Men det var inte så mycket. Tur!!! Imorgon ska jag se Sune musikalen! Det ska bli jätte roligt! Vi fick gratis biljetter! Ikväll ska vi se på Lets dance. Jag hejar på Magnus!!
Alltså värdens starkaste man! Han är bäst!   Nu har jag inget mer att skriva.
HEJ DÅ!
Snyggt!
Han är verkligen stark!!!

Måndag

Hello!
Idag har vi haft ett Nationellt prov i svenska. Det gick bra!
Klockan fem gick jag på basket med mina kompisar Liv, Josefin och Irma. Det var kul! Snart ska vi spela match!
Hoppas vi vinner! Det gör vi nog. Nu bakar pappa bröd. Det luktar gott i hela huset!!! Mmmmm. Jag ska snå en bit sen. Hihihihi! Nu har jag inget mer att skriva.
HEJ DÅ!!!!
Hihihi!

Lördag!

Hej!
Igår hade vi Nationella prov! Två i matte! Det ena var jätte lätt. Men det andra var lite svårare! Tur att jag är så duktig på matte! Nej jag skämta. Ikväll är det Melodifestivalen (Final)!!! Jag hejar på E.M.D! Vilka hejar ni på? Vi ska se på Melodifestivalen hos min morbror. Vi ska äta Tacos! Det ska bli mysigt! Nu har jag inget mer att skriva.
HEJ DÅ!!!
När E.M.D och Molly gick vidare till final!!! (Jag hejar inte på Molly)


Torsdag!

Hello!
Jag har just gjort klart min engelska läxa. Igår hade vi Nationella prov! Det gick jätte bra! Ok, det var för att det var jätte lätt! Det fanns inge rätt eller fel. Jag och min lillasyster var nyss ute och gjorde en snöhydda. Det var kul. Men jag längtar till sommaren! Imorgon är det otursdagen! Då ska vi göra nationella prov! Hoppas det går bra. Idag var jag på piano. Sen åt jag midag på Mc Donalds! Gott! Nu har jag inget mer att skriva.
HEJ DÅ!!!!

Idag har jag spelat piano!
Det här va inte riktigt det jag åt, men det ser gott ut!

Tisdag

Hej!
Idag har det hänt en jätte dålig sak! Några 9:or i blommens mulade en kille i vår klass!! Så han kunde nästen inte andas!! Dom gjorde andra dumma saker också.
Men nu lämmnar vi det. Idag hade vi idrott. 4:orna har fortfarande en vikarie. Imorgon börjar vi med Nationell proven!!!!!!!!!! Det ska nog gå bra. (hoppas jag)
Nu har jag inget mer att skriva.
HEJ DÅ!!!!

Coola isbollar. Tur att ingen fick en sån där i huvudet!

Måndag

Hej!
Idag har jag varit på basket. Det var jätte kul!
Det var en ganska rolig skoldag. Men två lärare var sjuka :( Så  fyran hade en vikarie som hette Jimmy. Snart ska jag se ett jätte bra program. Men förs ska jag göra läxor :( Det är inte så kul. Nu har jag inget mer att skriva.
HEJ DÅ!!!!!!

:) hehe

Heejj!

Hello!
Igår gick jag på bio. Jag och min lillasyster såg filmen Bedtime Stories. Det var jätte bra. Det är en komedi. Man skrattade ganska mycket. Jag rekomenderar den filmen. Vi missade början på Melodifestivalen. Men vi såg slutet. Jag hejade inte på någon. Idag såg jag på Carl Larsson utställningen på Waldemarsudde. För er som inte vet så är Carl Larsson en konstnär och Waldemarsudde ett museeum. Imorgon är det skola. På tisdag börjar vi med Nationella proven :( Men det ska jag nog klara. Nu har jag inget mer att skriva.
HEJ DÅ!!!

 Bedtime Stories


Hello!

Jag har nyss varit och tränat med mamma på Friskis och Svettis. Det var ganska kul men jobbigt. Sen gick jag och mamma till ett bageri. Vi köpte semlor. Men jag ville ha en ostmacka. Ni kanske tycker jag är lite konstig. Men tyvärr jag gillar inte semlor. Vi kanske ska gå på bio ikväll. Men min lillasyster vill se på melodifestivalen. Man kan ju inte tvinga henne att gå på bio :( Eller :)
Nu har jag inget mer att skriva.
HEJ DÅ!!!!!!!!!!


Gott :(

Det här såg godare ut :)







Fredag!!!!!!!!

Idag är det fredag!!!!
Det är så skönt!! Fast idag har vi fått läxor. Det var inte så svåra men ändå.
Ikväll ska jag se på Lets dance! Min morbror spelar i bandet.
Vi ska kanske åka till skärholmen och äta midag och shoppa lite. Det ska bli kul!
HEJ DÅ!!



 Lets dance!






 Skärholmen!

Hej!

Jag har nyss varit på piano. Piano är ett av mina intressen. För annars gillar jag ju att sjunga, dansa och spela basket. Det har varit en rolig skoldag! Vi har bytt platser. Jag sitter med Elvira, Vendela och Irma. Bara tjejer!!!!!!!!!!!!!!!
Imorgon är det fredag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det ända dåliga med fredagar är att vi får läxor.
Nu har jag inget mer att skriva.
HEJ DÅ!!




Välkommna (igen)

Välkommen till min nya blogg!
Jag kommer att skriva nästan varje dag!
Jag hoppas ni kommer gilla bloggen.
Det kommer ni göra :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0