Fredagsmys!

Nu sitter jag med mamma, lillasyrran (www.tjejensomarbast.blogg.se) och morfar och kollar på tv. Vi ser på lets dance :)
Jag har inte skrivit så mycket, jag vet. Men just nu har jag ganska mycket. Fast jag kommer få ännu mer att göra! För vi ska ju göra lejonkungen på min skola, hela musikalen. Så det blir mycket att stå i, men det ska bli kul!

HEJ DÅÅÅÅÅ!!!!!!
 

Basket :)

Heejj!

Nu ska jag till basketen. Det ska bli kul, jag får ju träffa Liv, Jossan och Irma :) Men det ska bli kul att spela basket också.

Funderar på att radera bloggen...det känns inte kul att skriva längre :( Det känns som man skriver till luft på nått sätt. Ja,ja vi får se hur det blir!

HEJ DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!


Filmdag :)

Heejj!

Som jag har sagt så har min pappa fyllt år. Han fick i present att välja vad han vill göra idag med hela familjen. Vi gav en lista med några förslag. Han valde: Att kolla på film hela dagen i sängen och äta godis. Till lunch och middag blir det skräpmat! Så det blir en liten slappar dag :D

HEJ DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!!!

 
Filmtime!


FREDAG!!

Äntligen fredag! Ikväll ska jag se på Let`s dance och äta något gott :)

Den här veckan har varit rolig. Nu är det typ en månad kvar till nästa lov :I

Idag har jag haft teater,sång och dans. Det roligaste var.......................jag kan inte välja :)

Vad ska ni göra i helgen då?? Imorgon ska vi göra något kul. Typ äta på resturang och gå på bio eller gå på stan och fika, pappa har ju fyllt år. Han fick i present att göra något han ville imorgon med hela familjen.

HEJ DÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!!!!

 


Grattis:

Saga (Livs lillasyster) och pappa!!!! Dom fyller år idag!! Det är väldigt stor skillnad på åldern, men dom fyller i alla fall år idag.

Nu har jag typ en timmes lång rast :) Sen ska vi ha dans och sen ska jag dräkt till pianot. Nu är jag inne på fb :D

HEJ DÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!!!!!!


Fråga:

Gillar du din skolmat??



Kommentera ditt svar!

Godmorgon!

Nu sitter jag och äter frukost :)

Idag ska vi ha musik! Våran musiklärare har slutat (hon var också min mentor). Så vi ska få en vikarie idag, eller om dom har hunnit hittat en.

Jag var på gitarrkonsert igår :) Det var därför jag inte skrev. Den slutade vid tio på kvällen. Och jag var ganska trött när jag komm hem.

Snart ska jag åka till skolan.

HEJ DÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!


Heejj!

Första skoldagen var kul! Det var jätteroligt att träffa alla kompisar! Jag fick en ny mentor...det var något nytt. Efter skolan åkte jag hem med Amanda och Elvira. När jag var hemma chattade jag med Liv♥ på både fb och MSN :) Efter jag chattat med Liv i typ en timme så åkte jag, mamma och min lillasyster (www.tjejensomarbast.blogg.se) till Sätra och åkte skridskor. Efter vi åkt skridskor åkte vi hem och åt middag. Gott. Efter middagen kolla vi på tv. Sen bakade jag och min lillasyster muffins för skojsskull :D Dom blev suuuuper goda. Sen fika vi framför tv.
Så det blev en rolig kväll. Men jag är trött, sommnade typ ett i natt :o
Har inte så mycket att skriva.
HEJ DÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!!

Imorgon börjar skolan :) :(

Det är både kul och inte kul att börja skolan imorgon. Fast det roligaste är att träffa kompisar :D Men jag får i alla fall en ganska mjuk start för imorgon börjar vi fem i halv tio!

Idag ska jag gå på Moderna Museet och kolla på tavlor. Det ska bli ganska kul faktist.

Det här blev ett ganska kort inlägg...Jag har inge viktigt att skriva.
HEJ DÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!
 En liten bild på museet.


Godmorgon!

Jag vaknade typ nästan halv elva...Hur ska jag orka gå upp när skolan börjar?? Ja, ja.
Idag ska jag gå på min mammas kompis barns kalas :) Det ska både vara dagisbarn och släkt. Det kommer nog bli kul!
Inte så viktigt inlägg.
HEJ DÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!!!

 
Länge sedan man var på ett riktigt barn kalas!


Köpt en kofta och klippt mej!

Jag klippte mej i Skärholmen och blev jättenöjd :D Fast det var inte så jättestor skillnad.
Sen köpte jag en jättefin kofta på HM.
Lite bilder på koftan:
Så ser den ut :)
En lten pose... hehee
HEJ DÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!!!

Heejj!

Sitter på mammas jobb :) Ska bara vara kvar här en liten stund. Sen ska vi åka till Skärholmen och shoppa lite. Hoppas jag hittar något snyggt!

Ikväll börjar Let´s Dance :D Det ska jag se på. Hoppas det är några roliga som dansar i år.

HEJ DÅÅÅÅ!!!!!!!!

 
WARNING: suddig bild!


Liv

Heejj!

Kom hem från Liv för en stund sen. Jag hade det jättekul! Vi åkte pulka...det gick väldigt fort :)  Vi gav varandra julklappar också :D Jag fick ett kompishalsband och jättefina stenar!! Tack Liv <33

Nu måste jag städa :( Jag ska lägga mej tidigt, för imorgon ska jag och min lillasyster (www.tjejensomarbast.blogg.se) fälja med till min mammas jobb. Det ska bli kul :D Men jag måste gå upp tidigt.

HEJ DÅÅÅÅÅ!!!!!!


Bloggpause...

Haft en liten bloggpause antar jag. Sorry att jag inte har hört av mej. Men jag var på Gotlan i en vecka och hade inget internet. Så var det lite annat också.

Men jag vill i alla fall säga Gott nytt år!!! Lite sent...Men,men. Det känns jättekonstigt att det är 2010! Hoppas det blir ett bra år. Men det tror jag.

Imorgon ska  jag träffa Liv♥! Vi har inte träffats på hela jullovet!! Våra lillasyskon är kompisar, så  jag och min lillasyster ska träffa Liv och hennes lillasyster. Det ska i alla fall bli jättekul!

HEJ DÅÅÅÅÅ!!!!!!!

 


RSS 2.0