Uppvisning!

Hello! Idag hade vi uppvisning med artistkollot! Det var jättekul! Vi dansade typ tre danser, gjorde en teater där vi sjöng också. Den sista dansen sjöng vi till också. Och allt det här lärde vi oss på fem dagar. Och jag dansade ett solo!!!! Det var jätte kul men lite pirrigt!! 
Det är bra för fyra tjejer som gick på kollot går på kulturama. Några av dom kommer ju bli mina blivande klasskompisar. Så då lärde jag känna dom lite.
På lördag ska vi åka till spaninen!!!!!!!! Det ska bli så varmt och skönt!!!!!! Jag har varit där enda sen jag var två år. Vi ska bo i en av min fasters lägenhet. Men nu har jag inget mer att skriva!
HEJ DÅ!!!!!!!!!!!!!
 Spaniens flagga!

ArtistKollo!!!

Heeeejjj! Vilket fint sommarlov vi har va? Regn, regn, regn......  Dom som tycker vi har ett fint sommarlov får gärna skriva en komentar. Så ska jag och den personen ta ett litet snack.
Idag var jag på artistkollo!!! Det började igår och slutar på onsdag. Det är ett dagkollo och det är jätte kul!!! Vi sjunger och dansar, spelar teater. Det är jätte kul! På onsdag ska vi ha våran uppvisning. Det ska bli jätte kul! Jag ska typ dansa ett litet solo. Kollot är på Kulturama så då kan ju jag träna resvägen lite. Jag åker själv dit och hem. För mamma och pappa jobbar ju. Min lillasyster går på djurkollo.
Men nu har jag inget mer att skriva!
HEJ DÅ!!!!!!!!!
Ha en gris skön sommar!
 

Min kusin!

Heejj! Nu är jag hemma hos min kusin. Jag och min lillasyster ska sova över där.Vi har nyss ätit hamburgare med pommes frites. Min älsklings rätt!!! Det var jätte gott! Sen ska vi ha torsdagsmys som vi kallar det. Vi ska hyra en
film. Jag vet inte vilken. Men det kommer bli en bra!
Nu har jag inget mer att skriva.
HEJ DÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Mammas jobb!

Hello! Nu är jag på mammas jobb. Jag har läst, ätit god lunch. Det är tur att inte jag behöver jobba.
Nu har jag nog inget mer att skriva. Jo, DET ÄR SKÖNT MED SOMMARLOV!!!!!!!
HEJ DÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Skolavslutning!!!!!!!!!!!!!!

Hej!!! Skolavslutningen var både sorlig och rolig!!! Det roliga var ju att få sommarlov och att jag ska börja på kulturama. Det sorliga är att man ska ju säga hej då till sin klass!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag har ju gått med dom i sex år!!! Jag hade världens bästa klass (enligt mej!) Men jag kommer nog få en bra klass på kulturama. Men vi ska ju hålla kontakten. I alla fall vissa av oss. Jag vill bara hälsa till mina kompisar: Ni är bäst!!!!!!
Nu har jag inget mer att skriva!

HEJ DÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 NU ÄR DET SOMMAR!!! FAST DET INTE SER UT SÅ UTE!!!

Dagen innan skolavslutningen!

Hej! Idag har vi haft våran avslutnings middag. Det var ganska sorgligt. Men jag grät inte. Jag kommer någ göra det imorgon! Vi fick en ros var och så rimmade dom om oss. Det var svårt att inte gråta!!!!!!!!!! Nästan alla lärare vi har haft var där!
Men nu måste jag sluta. Jag är jätte trött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HEJ DÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skön skoldag!

Hello! Idag såg vi en show på blommens som niorna gjorde. Den var jätte rolig och bra! Sen kollade vi på film! Filmen hette: Marley and me. Den var jätte bra! Imorgon ska vi ha våran avslutnings middag! Femmorna har det varje år. Nu ska ju vi sluta!!!! Det är sorligt. Men, men man kan ju inte gå i samma skola hela tiden! Eller? Nej det kan man inte. Nu har jag inget mer att skriva.
HEJ DÅ!!!!
 Den filmen såg vi.  Det är samma film (Jag skrev det för det kanske var nån som inte fattade det)
Blablablablablablablablablablablablablabla
Nu ska jag sluta babla!
HEJ DÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Måndag!

Heejj! Idag har vi haft våran årliga brännbolls match i skolan. Vi vann såklart!! Fast det kunde jag räkna ut! (lite kaxigt)
Men annars har dagen varit som en helt vanlig dag. Imorgon ska vi åka till solsidan och bada. Dom säger att det ska börja regna. Hoppas inte det!!!
Det är skönt att inte ha några läxor! Men på fredag slutar vi. Jag kommer skiljas från mina kompisar!!!!! Jag älskar dom så mycket <33333 Det ska ju bli skönt att sluta också! 
Nu har jag inget mer att skriva!
HEJ DÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 Snyggt hjärt papper!    HEJ DÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                              

                                                                     


RSS 2.0