In the caaaar, wiho

Nu sitter jag i bilen med en kexchoklad i handen och är på väg till Gotland! Från gotland till Göteborg, tvärs igenom Sverige.


Liseberg

Kolla vad jag fick med mig från liseberg idag! Haha, första gången jag vinner!


Italiensk mat, som en kyss av... Pasta

Jag och mamma sitter och äter pasta i centrum. Vi ska snart se Rock of ages på bio ( cockpit var förresten jättebra!). Hann inte ta bild på pastan innan den blev uppäten, var hungrig.


Fotboll hela dagen

Jag och mamma gick upp kl 6 imorse. Trodde aldrig jag skulle behöva göra det en sommarlovsmorgon! Vi hämtade min lillasysters lag (inte bara vi, men ni fattar -.-). De spelade en match kl 8, som vi tyvärr förlorade med 0-1. Sedan hejade vi på ett annat aspuddenlag som spelade och vaaann Det tog typ hela förmiddagen. Sen var jag och mamma trötta på fotboll, så vi åkte till Max och åt. Haha. Snart blir det ännu mer fotboll. Herregud.


Instagram

Nu när jag fått en iPhone måste jag ju skaffa instagram. Nej men skämt i sido så gillar jag ju foto och sånt, sååå jag skaffade instagram :) Följ mig, ni som kan. Oliviafuica var namnet!

 


Theo <3

Tänkte tillägna detta inlägg till min brorson Theo, bara för att han är så söt och att jag längtar efter honom! Bild nr 1 är med min syster Lili och bild nr 3 är på min kusin Lila.


Det jag köpte dagen före förrgår

Tänkte visa upp vad jag köpte, när jag skrev att jag hade shoppat men inte visade bilder. Här kommer de! Ps. Den långärmade är från Pepe Jeans (300 kr), de andra från Noa Noa (600 kr)


Tillbehör

Nu har jag köpt skal till min iPhone. Angry birds, älskart!


Feskekorka

Nu är jag och mamma vid Feskekorka i Göteborg, som är en saluhall full med färsk fisk. Vi ska köpa med oss något gött och sätta oss någonstans.


Min livspartnet

Ja, som det står i det energifyllda inlägget under så har jag fått en iPhone :D Så (typ) laddade jag ner blogg.se appen det första jag gjorde. Hehe. Jag och mamma har åkt in till stan och ska se Cockpit på bio. Mysigt! Bilden har jag tagit själv med iPhonekameran. Hehe, glad.


Fått en iPhone!!

Fått en vit iPhone!! Är jätteglad, men bloggar mer när jag satt igång den. Och då kommer en fin bild, direkt ifrån nuet, det har aldrig hänt förut va?? Ps. En vit blev det :) åhhhhhh, GLAD


Rea i Gbg

Nu ligger jag i hotellets sköna säng och vilar mina fötter. Jag och mamma har vart ute på stan idag och shoppat. Det är rea i hela göteborg! Det kanske det är i stockholm också, men jag tillbringar ju sommaren på Gotland där det inte är rea... Jag fick i alla fall med mig: 2 linnen på Noa Noa, båda för halva priset. 1 tröja från Pepe Jeans inte på rea... Men den var sååå fin. Så jag köpte den. Kunde inte motstå. Väldigt fina grejer för jättebra pris :) Ha det gött!!


Göteborg... Inte finare än stockholm

Nu har vi varit i gbg ca sex timmar. Jag och mamma har ätit middag på Texas Longhorn. Och gud vad jag blev mätt! En stor portion nachochips med olika tillbehör och sedan en chokladpaj till efterätt. Men då blir magen glad!!... Eller stor. Medan jag och mamma åt spelade min lillasyster och hennes lag fotboll med italienska killar. Kul för henne. Nu ska jag dusha och sedan tänka på den goda frukostbuffen som finns på hotellet. Ps. Aj löv fod.


Ett obetydligt inlägg, men tänkte att ni ville veta... Och så vill man ju skryta lite ;)

Ni missade väl inte mig och Liv på tv4 nyheterna för några veckor sedan? Vi blev intervjuade om skolundervisningen i svenska skolor! Haha, roligt ämne när man väl är med i tv...


Tack blogg.se appen för att du funkar igen!

Nu har blogg.se fixat sin lilla app, så nu blir det blogga av. Men nu är det dags för mig att slita mig från paddan och packa till Göööteborg!


Hej kära vänner som jag inte träffat på år

Nu är jag hemma i Stockholm!!... I 2 dagar. Hehe.
I övermorgon bär det av till göteborg, min lillasyster ska spela gothia cup och jag och mamma ska ta det lungt och shoppa i gööötet (i alla fall jag).
Och en god nyhet:
Jag kommer kunna blogga mycket efterson 1) Hotellet har gratis Wifi. 2) Jag kommer ta med mig min iPad+mammas ipad som man kan ta bilder med.
SÅ HÅÅÅÅLL UT!!
Bild på mig och Liv från i våras någon gång (SAKNAR DIG LIV) Haha, jag har ätit 100 000 000 jordgubbar denna sommar!

RSS 2.0